peeling

AHA & BHA PEELING

AHA & BHA PEELING

Een peeling is een intensieve exfoliatiebehandeling. De peeling stimuleert de celvernieuwing en verwijdert de dode huidcellen. Dit zorgt voor een huidverjongend effect. Er komt een nieuwe, jonge en mooie huid tevoorschijn, die gladder aanvoelt. Een peeling maakt jouw huid egaler en de structuur wordt fijner als je het op verantwoorde wijze doet.

Welke peeling is geschikt voor jou?

Pascaud heeft meerdere peelings ontwikkeld op basis van glycol-, melk- en salicylzuur met elk zijn eigen uitwerking. Onmisbaar in anti-aging behandelingen. Een AHA peeling – een fruitzuurpeeling – is een chemische peeling op basis van fruitzuur. Fruitzuur is een type alfahydroxyzuur (AHA, van Alfa Hydroxy Acid). Bij toepassing op de huid, hebben de fruitzuren een verjongend effect op de huid. Fruitzuurpeelings zijn er in verschillende concentraties en samenstellingen.

De afkorting BHA staat voor Beta Hydroxy Acid. Dit is salicylzuur. Wanneer je de huid met een BHA exfolieert dan verwijder je op milde wijze de bovenste laag dode huidcellen. Een BHA reinigt tot diep in de poriën waardoor je puistjes en andere oneffenheden vermindert.

Als je bij ons in de salon bent, kijken we natuurlijk ter plekke wat het meest geschikt is voor jouw huid. Voor al onze peelings geldt:

  • Peelingbehandelingen zonder langdurige hersteltijd
  • Concentratie is afgestemd op de huidconditie
  • Lossen dode huidcellen op
  • Geven een fijnere huidstructuur
  • Minder pigmentvlekjes
  • Frissere huidskleur
  • Diepreinigend

Hoe werkt de peeling?

Je gebruikt voorafgaand aan de behandeling 10 nachten speciale ampullen, die de huid voorbereiden. In de salon voeren wij de ongeveer 45 minuten durende behandeling uit. Direct na de behandeling voelt je huid strak, maar ontspannen aan.

De dagen na de behandeling gaat de huid bruine verkleuringen vertonen en zal vervolgens gaan vervellen. Gemiddeld is na een week het volledige peelingproces achter de rug en heb je een nieuwe, frisse huid. De peelingbehandeling kan toegepast worden op het gezicht, de hals, het decolleté, de handen, de rug, armen en benen.

Peelingbehandeling boeken in Hengelo

Wil jij een peeling boeken in onze salon in Hengelo? Boek een afspraak. Twijfel je nog of heb je vragen? Bel dan naar 074-292829 voor vrijblijvend advies. We maken graag tijd voor je!

Volg ons op Instagram
Volg ons ook op Facebook