Bindweefselmassage

BINDWEEFSELMASSAGE

Wie mooi wil zijn, moet pijn lijden. Een ietwat achterhaalde uitdrukking, maar wel heel erg van toepassing als het gaat om een bindweefsel behandeling. Het is niet onze meest ontspannende behandeling en wat pijnlijk dus, maar toch wil je deze ondergaan. We vertellen je waarom!

Wat is bindweefselmassage?

Dit is een zeer intensieve massagetechniek. De bovenste huidlaag, de opperhuid, wordt gepasseerd en er wordt gewerkt in de diepere huidlagen. Verklevingen worden opgeheven waardoor littekentjes en rimpels verminderen. Je gezicht gaat er veel meer ontspannen uitzien. De doorbloeding (toevoer van zuurstof) wordt gestimuleerd, evenals het bindweefsel. Door bindweefselmassage toe te passen, verbetert de doorbloeding en verstevigt de huid. Het doel is om verklevingen los te maken en collageen te stimuleren. Wil je een langdurig resultaat? Informeer dan naar de mogelijkheid voor behandelingen in kuurvorm.

Bindweefselmassage voor het lichaam

Ook voor het lichaam is bindweefselmassage zeer effectief. We passen dan de massagetechniek iets aan, waardoor het bindweefsel en vetweefsel wordt losgemaakt en de doorbloeding gestimuleerd wordt. Wil jij een bindweefselmassage boeken in onze salon in Hengelo? Boek een afspraak. Twijfel je nog of heb je vragen? Bel dan naar 074-2912829 voor vrijblijvend advies. We maken graag tijd voor je!

This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.
Volg ons op Instagram
Volg ons ook op Facebook