Wij denken verder dan alleen knippen

ADVICE

Wij denken verder dan alleen knippen. Het gaat om het totaalplaatje, jouw gehele identiteit. Ons team staat klaar om het mooiste uit jou naar boven te halen.

Niet alleen met behulp van hairstyling en kleur, maar ook met make-up en vooruitstrevende beautybehandelingen. Als jij uitstraalt, hoe je je van binnen voelt, dan ben je in balans. Uiterlijk en innerlijk in complete harmonie. Dat is jouw Pure Identity!

CUTTING

Om je optimaal van dienst te zijn, zijn wij constant bezig met de groei van kennis en kwaliteit. Daarom hanteren wij verschillende prijsniveaus binnen onze salons.

Afhankelijk van de ervaring, opleiding, het talent en hun ambitie worden onze medewerkers ingedeeld in verschillende niveaus.
Dat betekent dat voor dezelfde behandeling binnen onze salon verschillende tarieven gelden, afhankelijk door wie je geholpen wordt. Prijsdifferentiatie kan dus voordelig voor je uitpakken. Wij gunnen je als klant de vrije keus uit de verschillende tarieven, zonder afbreuk te doen aan kwaliteit en service.

COLOR

Assink beschikte als eerste salon in Nederland over een REDKEN COLOR LAB. Dit diagnostische concept biedt het meest professionele op-maat advies op het gebied van haarkleur.

Al onze stylisten zijn door Redken opgeleid tot kleurspecialist en beschikken allemaal over het Redken Color Certification. Je bent dus altijd in goede handen bij ons. En je haar ook!

kleurbehandeling van het haar

PRODUCTS

Assink Pure Identity is een Redken Ambassador Salon. Dit houdt in dat wij de gehele lijn en filosofie van Redken voeren. Kwaliteit boven alles!