Massages by ayurveda

STOELMASSAGE (20 minuten) – € 30

De TouchPro stoelmassage is een effectieve drukpuntmassage van de rug, nek, schouders, hoofd, armen en handen. De stoelmassage is gebaseerd op de traditionele Japanse drukpunt massage. Tijdens de massage houd je je kleren aan. Er komt geen olie aan te pas. Je zit tijdens de massage op een comfortabele, ergonomische stoel. Stoelmassage is een zeer effectieve manier om de bloedsomloop te bevorderen, de energiebanen beter te laten stromen en het lichaam in balans te brengen.

WELNESS MASSAGE (60 minuten) – € 65

Een volledige ontspanningsmassage met warme aroma oliën waarbij de rug, schouders, nek, hoofd, armen, handen, benen en voeten worden gemasseerd. Een massage om de spieren te stimuleren en te activeren, de doorbloeding te bevorderen en vervolgens te ontspannen. Deze massage werkt uitstekend bij vastzittende spieren, bij hoofdpijn en pijn in nek en rug. Het brengt rust en harmonie.

AYURVEDISCHE MASSAGE (90 minuten) – € 99

De Ayurvedische massage is een volledige lichaamsmassage met warme kruidenoliën. De massage is van top tot teen, waarbij we ook het haar verwennen met voedende kruidenoliën. Massage met warme kruidenoliën is een weldaad voor lichaam en geest. Natuurlijke olie beschikt over alle kwaliteiten die het luchtelement in het lichaam – dat veelal de oorzaak is van stress – weer tot rust kan brengen. Door bewust te worden van wat je voelt, verminder je spanningen en stress en voel je je energieker.

AYURVEDA SALON ASTRID

Nieuwsgierig? Bel Astrid op 06-12235755 of mail naar info@ayurvedasalonastrid.nl Maak een afspraak en gun jezelf een moment van rust en aandacht.

Download prijslijst