foto assink hengelo hasselo

Jouw kapper in de Hasseler Es

Het gaat ons om het totaalplaatje, jouw gehele identiteit.

Wij geloven dat jouw kapsel moet passen bij je persoonlijkheid. Dat je vol zelfvertrouwen het leven tegemoet treedt. En dat je ogen moeten twinkelen. Dan ben je op je mooist.

Jouw kapper in Hengelo in de Hasseler Es

Een goed geknipte coupe is een statement over hoe je je voelt en wie je bent. Ons doel is om jouw mooiste versie van jezelf naar boven te halen. Daarom kijken wij secuur naar vorm, tint en persoonlijkheid. Jij bent uniek en daar past dus geen standaard behandeling bij.

Knippen en haarkleuring in Hengelo

Onze kappers in de Hasseler Es zijn hoog opgeleid in hun vakgebied én gespecialiseerd in haarkleuring. We starten altijd met een uitgebreid gesprek om jouw wensen te inventariseren. Daarna geven we je eerlijk aan welk resultaat behaald kan worden met jouw haar, met in ons achterhoofd natuurlijk de laatste trends als parate kennis erbij. Pas daarna gaan we aan de slag. Wedden dat je stralend de salon uitloopt?

Artdeco make-up kopen in Hengelo

In onze salon in de Hasseler Es vind je ook de mooie make-up collectie van Artdeco. Professionele make-up van hoogwaardige kwaliteit, dat was het doel van Helmut Baurecht, de oprichter van het cosmeticamerk Artdeco. In 1985 werd het merk geboren, met de gedachte dat schoonheid voor elke vrouw binnen handbereik zou moeten zijn. Een visie waar wij volledig achter staan. Benieuwd naar de prachtige kleuren en producten van Artdeco? Loop eens binnen en kijk je ogen uit.

Kappersafspraak plannen in Hengelo

Wil jij een afspraak inplannen? Of wil je eerst een vrijblijvend gesprek? Onze haarstylisten adviseren je graag. Plan online je afspraak in of loop gezellig binnen in winkelcentrum Hasselo!

Britt junior stylist

BRITT

STYLIST & KRULSPECIALIST

manuela

MANUELA

LEERLING STYLIST

Iris

IRIS

LEERLING STYLIST

Marit Topstyliste filiaal Hasseler Es

MARIT

TOPSTYLIST & KRULSPECIALIST

Marleen Rensink Topstyliste filiaal Hasseler Es

MARLEEN

TOPSTYLIST

Daphne Junior

DAPHNE

JUNIOR STYLIST

Linda Topstylist

LINDA

TOPSTYLIST & EXTENSIONSTYLIST

PAM

PAM

JUNIOR STYLIST

Volg ons op Instagram
Volg ons ook op Facebook