pascaud-mesotherapie

MESOTHERAPIE VOOR HUIDVERJONGING

Mesotherapie voor huidverjonging

Ben jij op zoek naar een alternatief voor cosmetische injecties? Dan is mesotherapie de ideale behandeling voor jou. Deze effectieve behandeling is gebaseerd op het toedienen van werkzame stoffen juist daar waar ze hun werk kunnen doen. We vertellen je er alles over in deze blog.

Hoe werkt mesotherapie?

Met mesotherapie ga je een stap verder dan met ‘gewone’ huidverzorging, maar zet je niet de stap naar botox of fillers. Zou jij de veroudering van jouw huid het liefst terugfluiten zonder ingrijpende behandelingen? Dan is dit dé manier. Met een ‘mesogun’ met daarop een heel fijn dun naaldje, voeden we jouw huid. Zo komen we net wat dieper dan waar normaal een intensieve peeling of masker z’n werk kan doen. En dat laagje dieper, dat is echt essentieel. Vergelijk het maar met een tuintje… Je kunt van alles in je tuintje poten, maar als de grond (in dit geval jouw huid) geen goede basis heeft, zal je plantje niet optimaal groeien en bloeien.

Het effect van mesotherapie

Het ziet er misschien wat eng en pijnlijk uit, maar dit valt echt reuze mee. Deze behandeling is daarentegen zo’n boost voor je huid, dat fijne lijntjes direct verminderen, je huid steviger en gladder aanvoelt, poriën verfijnen en je huid optimaal gevoed is. Met als resultaat een frisse, gladde en strakke huid! En wie wil dit nu niet?

Mesotherapie in Hengelo, Twente

De Pascaud Meso bevat 58 pure werkstoffen en het is echt een boost voor je huid. Deze mesotherapie boek je in onze salon in hartje Hengelo. Nieuwsgierig naar wat mesotherapie voor jouw huid kan doen? Boek een afspraak via de button hieronder. Twijfel je nog of heb je vragen? Bel dan naar 074-2912829 voor vrijblijvend advies. Mailen mag natuurlijk ook: info@assinkonline.nl.

This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.
Volg ons op Instagram
Volg ons ook op Facebook