skincare in hengelo

INSPIRATION BY ASSINK

Tips, inspiratie en meer!

Hello gorgeous!

Schoonheid komt van binnenuit, maar we mogen Moeder Natuur natuurlijk wel een handje helpen. Daarom delen we hier regelmatig beautytips voor thuis, leuke weetjes en andere informatie over onze behandelingen. Voor al je vragen mag je ons natuurlijk altijd bellen of mailen. Want als het om jouw Pure Identity gaat, we got your back!

Beautybehandelingen in Hengelo

De ene persoon is de ander niet en dat geldt ook voor jouw huid. Die vraagt dus om een gerichte aanpak, volledig op maat naar behoefte. Als je plaats neemt bij ons in de stoel in onze salon in Hengelo, dan starten we dus altijd met het bestuderen van je huid, ongeacht welke behandeling je boekt. We zullen je altijd objectief adviseren, zodat je bewust kunt kiezen voor de behandeling waar je het meeste baat bij hebt. In onze blogs lees je ook meer over onze behandeling. Maar heb je toch nog vragen? Dan weet je ons te vinden!

Haartips- en advies

Je wilt er natuurlijk altijd zo mooi uitzien als wanneer je net bij ons de salon uitloopt. Dat snappen wij als geen ander. Met een goed geknipte look, krijg je zelf thuis ook makkelijker en sneller je haar zoals je dat graag wilt. In de filmpjes laat RenΓ©e je zien hoe je thuis in een handomdraai een mooie look creΓ«ert. Wil je meer tips voor thuis? Plan dan een uurtje in de stoel bij onze stylisten. Neem je eigen tools mee vanuit huis, dan leren we je hoe je thuis de mooiste versie van jezelf creΓ«ert.

beautysalon Hengelo

DO IT YOURSELF VIDEO'S

Klik hier voor meer info
This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.
Volg ons op Instagram
Volg ons ook op Facebook