Voor jouw Pure Identity

Het gaat ons om het totaalplaatje, jouw gehele identiteit.

Wij geloven dat jouw kapsel moet passen bij je persoonlijkheid. Dat je huid moet stralen. En dat je ogen moeten twinkelen. Dan ben je op je mooist.

Jouw kapper in Hengelo

Een goed geknipte coupe is een statement over hoe je je voelt en wie je bent. En niet te vergeten: een goed geknipt kapsel is ook dé basis om het thuis zelf ook mooi in model te krijgen. Ons doel is om jouw mooiste versie van jezelf naar boven te halen. Daarom kijken wij secuur naar vorm, tint en persoonlijkheid. Jij bent uniek en daar past dus geen standaard behandeling bij.

Jouw schoonheidssalon in Hengelo

Ook in onze beautysalon in het centrum van Hengelo werken wij met op maat gemaakte behandelingen. Je bepaalt zelf, samen met onze specialisten, wat het beste bij jouw huid past. Onze huidspecialisten adviseren je vanzelfsprekend. Waar heeft jouw huid nu behoefte aan? Daar gaan we mee aan de slag. Dat doen we niet alleen met gerichte beautybehandelingen. Wij beschikken tevens over effectieve apparatuur voor huidverjonging en duurzame huidverbetering. Maar ook voor epileren, een ontspannende gezichtsbehandeling, make-up, harsen en bindweefselmassages kun je terecht bij onze beauty-experts in onze salon in Hengelo.

Pupa make-up kopen in Hengelo

In onze salon in Hengelo vind je ook de mooie collectie van Pupa Milano, een inmiddels wereldwijd bekend Italiaans make-up merk. Wij zijn er weg van en niet alleen vanwege de prachtige kleuren. De make-up is niet op dieren getest en dankzij de natuurlijke ingrediënten geeft deze make-up jou een natuurlijke uitstraling. Pupa make-up bevat een zeer hoog pigmentgehalte, waardoor je verzekerd bent van een goede dekking en langdurig resultaat. De collectie is speels, eigenwijs, hypo-allergeen en van hoge kwaliteit. Echt iets voor jou dus!

Plan eenvoudig online jouw kappersafspraak in Hengelo

Benieuwd welke beautybehandeling het best bij jou past? Welke nieuwe haarkleur jouw persoonlijkheid het best weerspiegelt? Onze experts adviseren je graag. Plan direct online je afspraak of loop gezellig binnen!

JUDITH ASSINK

FRONTDESK & MARKETING

MAIKEL ASSINK

MASTERSTYLIST

SONJA

ALLROUND HUIDSPECIALIST & PEDICURE

TANYA

MASTERSTYLIST, EXTENSIONSPECIALIST & SALONMANAGER

SANDRA

TOPSTYLIST & KRULSPECIALIST

MANON

STYLIST & EXTENSIONSPECIALIST

LINDA

TOPSTYLIST & EXTENSIONSPECIALIST

CHARÉE

MASTERSTYLIST & EXTENSIONSPECIALIST

NINORTA

MASTERSTYLIST & EXTENSIONSPECIALIST

JILL

JUNIOR STYLIST & KRULSPECIALIST

INDY

JUNIOR STYLIST & KRULSPECIALIST

FIEN

TOPSTYLIST & EXTENSIONSPECIALIST

NADINE

FRONTDESK MEDEWERKER

MONA

TOPSTYLIST & EXTENSIONSPECIALIST

Margot Receptioniste filiaal centrum Hengelo

MARGOT

FRONTDESK & ADMINISTRATIEF MEDEWERKER

NOA

ALLROUND HUIDSPECIALIST

Volg ons op Instagram
Volg ons ook op Facebook