balie assink centrum hengelo

Jouw kapper in Hilversum

Your Pure Identity in Hilversum

Wij geloven dat jouw kapsel moet passen bij je persoonlijkheid. Dat je vol zelfvertrouwen het leven tegemoet treedt. En dat je ogen moeten twinkelen. Dan ben je op je mooist.

Jouw kapper in Hilversum

Een goed geknipte coupe is een statement over hoe je je voelt en wie je bent. Ons doel is om jouw mooiste versie van jezelf naar boven te halen. Daarom kijken wij secuur naar vorm, tint en persoonlijkheid. Jij bent uniek en daar past dus geen standaard behandeling bij.

Specialist in haarkleuring en extensions in Hilversum

Al onze kappers in Hilversum zijn hoog opgeleid in hun vakgebied én gespecialiseerd in haarkleuring en in het plaatsen van extensions. Behandelingen die je niet zomaar door iedereen wil laten uitvoeren. We starten altijd met een uitgebreid gesprek om jouw wensen te inventariseren. Daarna geven we je eerlijk aan welk resultaat behaald kan worden met jouw haar, met in ons achterhoofd natuurlijk de laatste trends als parate kennis erbij. Pas daarna gaan we aan de slag. Wedden dat je stralend de salon uitloopt?

Kappersafspraak plannen in Hilversum

Wil jij een afspraak inplannen? Of wil je eerst een vrijblijvend gesprek? Onze haarstylisten adviseren je graag. Plan online je afspraak in of loop gezellig binnen in hartje Hilversum!

Renee Masterstylist & bedrijfsleidster filiaal Hilversum

RENEE

SALONMANAGER, MASTERSTYLIST, KLEUR- EN EXTENSIONSPECIALIST

Kathleen Junior Stylist filiaal Hilversum

KATHLEEN

JUNIOR STYLIST & KRULSPECIALIST

Julia Stylist filiaal Hilversum

JULIA

STYLIST

Volg ons op Instagram
Volg ons ook op Facebook